بتن ریزی کف
بتن ریزی انواع مختلفی داره مانند بتن ریزی کف با ماله پروانهای، بتن ریزی ساده، هاردنر، مش گذاری و آرماتور بندی، بتن ریزی آرملات.
بتن ریزی کف محوطه امروزه دارای اهمیت بسیاری برای پیمانکاران می باشد .
بتن ریزی کف محوطه در اکثرا ساختمانها ،پارکینگها ،سالن ،بارانداز ، سکو، سوله ها و کف پارکینگ مورد استفاده قرار می گیرد ، که هر کدوم استانداردهای خاص خودشون رو دارند.
اجرای بتن نسبت به نیاز و نوع کاربری مکانی که بتن ریزی باید در آن انجام گردد از آرماتوربندی و یا بتن مگر برای بتن ریزی کف سوله و بتن ریزی کف انبار استفاده می شود.
هزینه اجرای بتن ریزی کف سوله به مساحت پروژه , محل و مکان پروژه , وسایل مورد استفاده در پروژه و غیره بستگی دارد.
برای کاهش هزینه کفسازی محوطه و بارانداز و در عین حال استفاده از مقاومت بالای سطح، استفاده از سیستم بتن ریزی کف سوله و سقف های عرشه فولادی و غیره … به روش مکانیزه با دستگاه مجیک و ماله پروانه ای پیشنهاد می گردد.
بتن ریزی کف با ماله پروانه ای
استفاده از دستگاه ماله پروانه ای و مجیک در بتن ریزی کف محوطه ، باعث افزایش مقاومت سطح و تراکم بتن می شود همچنین از دوباره کاری و بتن ریزی مجدد سقف و افزایش هزینهها جلوگیری میکند.
مزایای استفاده از بتن ریزی ماله پروانه
سطح بتن را کاملا یکنواخت و صاف می کنند
سطح بتن را صیقلی و آن را آماده اجرا می کند
باعث افزایش مقاومت سطح و تراکم بتن
مراحل اجرای بتن ریزی کف
- اجرای بتن ریزی کف بدین صورت است که ابتدا باید کف را کاملا از سنگ های بزرگ عاری و تمیز نموده و سپس سطح زمین را صاف کرده و در مرحله بعدی مگریزی را شروع نمود.
- اصلی ترین راه برای قبل از بتن ریزی کف، اجرای مگریزی است و زمانی که اجرای مگریزی کف به اتمام رسید نوبت به اجرای آرماتور بندی است.
- در اجرای آرماتور بندی نباید از میلگرد های زنگ زده و یا پوسیده استفاده کرد چون در استفاده از آنها آسیب به کف وارد می شود. بعد از اجرای آرماتور بندی اجرای بتن ریزی کف می باشد.
- در اجرای بتن ریزی باید این اصل را رعایت کرد که کف سازی باید به نحوه احسن انجام شود زیرا اگر کفسازی درست نباشد باعث ترک خوردن بتن و نیز خوردگی بتن می شود بنابراین قبل از بتن ریزی باید کف کاملاً کوبیده شده و از سنگ های بزرگ عاری و تمیز گردد.