سوله مرغداری

نکاتی مهم در مورد ساخت سوله مرغداری

سوله مرغداری

امروزه شرکت های زیادی در زمینه ساخت سوله مرغداری و ساخت دیگر انواع سوله ها در کشور خدمت ‌رسانی می ‌کنند.

اگر شما هم قصد دارید که در این زمینه کسب و کاری راه اندازی کنید و یا سوله های مرغداری تان را توسعه دهید بهتر است در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

انتخاب ابعاد استاندارد مهم ترین مرحله در ساخت سوله مرغداری بشمار می رود. توجه به سر سالن نیز مورد مهم دیگر در ساخت سوله مرغداری می باشد.

ساخت سوله مرغداری

یکی از مهمترین کاربرد هایی که سوله های صنعتی دارد به عنوان سوله های مرغداری بوده که باید بدانید ساخت سوله های مرغداری با ساخت دیگر سوله های صنعتی و کارگاهی متفاوت است، زیرا در این سوله ها قرار است که موجودات زنده پرورش پیدا کنند و طبیعت نیاز به هوای تازه و رعایت بهداشت می باشد پس لازم است که با دقت کافی اقدام به ساخت آن شود.

به طور کلی می توان گفت سوله سازه هایی با سقف شیب دار بوده که برای موارد مختلف از آن استفاده می شود. ساخت این سوله ها از دهانه های بزرگ تر استفاده شده تا ماشین آلات مربوط به پرورش طیور به راحتی بتوانند از آن عبور کنند. همچنین توجه داشته باشید در هنگام ساخت سوله مرغداری با توجه به مقیاس سازه و مکانی که قرار است سوله در آن احداث شود، باید بررسی‌ های دقیق مهندسی صورت پذیرفته تا به توان به بهترین نحو ممکن این سوله ها را اجرا کرد.

معمولاً دو نوع سیستم تهویه برای سوله های مرغداری در نظر گرفته شده که شامل سیستم تهویه تونلی و سیستم تهویه حداقلی می شود. علاوه بر اینکه باید در انتخاب نوع این تهویه های هوا دقت شود، توجه داشته باشید که نحوه قرار گیری این سیستم ‌ها نیز باید با توجه به وزش باد در هر منطقه معین شود.

ابعاد استاندارد سوله مرغداری

در خصوص ابعاد سوله های مرغداری باید بدانید این سوله ها در ابعاد مختلفی ساخته شده که این امر تماماً توسط مشتری تعیین می ‌شود اما استاندارد ترین حالت سوله مرغداری با حداقل عرض ۱۲ متر و حداقل طول ۷۵ متر می باشد.

همچنین ارتفاع دیواره های این سوله باید حداقل دو و نیم متر بوده و ارتفاع حداقل سقف سوله باید ۳ متر باشد. علاوه بر آنچه گفته شد یکی دیگر از نکات مهم در ساخت سوله مرغداری توجه به سر سالن است. سر سالن جایی بوده که برای نصب هیتر و تابلوی مادر مورد استفاده قرار گرفته با این حال باید دارای دریچه های کافی باشد تا لوله های ورودی هوا در آن قرار بگیرد.

همچنین ساخت حوضچه آب برای خنک نگه داشتن محیط نیز ضروری به شمار می رود. توجه داشته باشید مراحل ساخت سوله های مرغداری شامل تهیه و اجرای فونداسیون سوله، رنگ‌ آمیزی و نصب اسکلت فلزی، تهیه و اجرای پوشش دیوارها با استفاده از ساندویچ پانل، تهیه و اجرای سقف کاذب، نصب درب های سالن و نصب به فلاشینگ ها می شود.

هزینه ساخت سوله های مرغداری

با وجود این که گفته شد ساخت سوله مرغداری می تواند در اندازه ها و سایزهای مختلف می باشد طبیعتاً برای هزینه و قیمت آن نیز نمی توان عدد معینی را اعلام نمود. به طوری که باید توجه داشته باشید طبیعتاً هر چه متراژ سوله بیشتر باشد هزینه ‌ای که برای آن نیاز است نیز بیشتر خواهد شد. از طرفی نوع متریال به کار رفته در ساخت این سوله ها از دیگر مواردی است که در قیمت و هزینه ساخت آن تاثیر می ‌گذارد.

 

About parnak

مهندسین مشاور پرناک با بهره مندی از مهندسان مجرب و با تجربه عمران, معماری, مکانیک, برق و صنایع تمام فعالیت های لازم برای اجرا پروژه, از مرحله طراحی و مهندسی تا تدارکات و ساخت مقیاس واحدهای صنعتی و مسکونی (از پی تا کلید) را در محدوده استان البرز و تهران بر عهده می گیرد. همچنین تا به حال توانسته با ارائه خدمات و پروژه هایی در زمینه مدیریت پیمان (ساخت کارخانه, ساخت سوله , ساخت سوله در کرج , ساخت ویلا و ساخت ساختمان مسکونی ) و همچنین در زمینه معماری (طراحی ابنیه , طراحی داخلی , معماری منظر و بازسازی) نظر مشتریان عزیز را جلب نماید .
5 based on 1 reviews

One comment

  1. سایت خیلی خوبی دارید
    امیدوارم موفق باشید
    https://youmovise.com/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید
ما معمولاً در چند دقیقه پاسخ می دهیم
Call Now Button