جواز ساخت سوله

مجوز ساخت سوله و مراجع صدور جواز

پروانه ساخت سوله

اخذ جواز ساخت یا پروانه ساخت یکی از مراحل مهم در پروژه های عمرانی مسکونی،تجاری و به خصوص صنعتی (سوله و کارخانه) می باشد.

بدون داشتن جواز ساخت سوله یا جواز ساخت واحدهای صنعتی ، اجازه پیش بردن و شروع پروژه ساختمانی داده نمی شود بنابراین ساخت سوله بعد از دریافت جواز ساخت سوله یا اجازه تأسیس در زمینه کاربری مورد نظر خریدار آغاز می گردد.

سوله ها انواعی از سازه های فلزی هستند که در انواع مختلف ساخته می شوند و برای کاربری های گوناگون مورد استفاده قرار می گیرند.

سوله های تولیدی و صنعتی، سوله های ورزشی، سوله های مرغداری، سوله های گاوداری و … انواع مختلفی از سوله ها هستند که در صنایع مختلف کاربری دارند.

نهاد یا سازمانها جهت اخذ مجوز ساخت سوله

همانطور که گفته شد ابتدا باید تا قبل از خرید زمین، سوله، ماشین آلات و غیره مجوز ساخت سوله گرفته شود بنابراین ابتدا شما باید طرح توجیهی را تهیه کنید و آن را به سازمان مربوطه‌ای که باید از آنجا مجوز ساخت سوله را دریافت کنید، ارائه دهید.

طرح توجیهی که شما ارائه می‌دهید یک طرح اولیه و کلی است که نشان می‌دهد شما می‌خواهید چگونه مراحل ساخت سوله را انجام دهید و از چه مواد و مصالحی برای چه نوع کاربری و با چه هدفی، استفاده خواهید کرد.

نهاد و یا سازمان ها جهت اخذ مجوز ساخت سوله بسته به کسب و کار و شغلی و فعالیت شما متفاوت است.

  • جهت به  وزارت صنعت، معدن و تجارت مراجعه کنید.
  • جهت تولید محصولات کشاورزی به وزارت جهاد کشاورزی مراجعه کنید.
  • جهت حوزه گردشگری و صنایع دستی به وزارت صنایع دستی و گردشگری مراجعه کنید.

هزینه‌های دریافت مجوز ساخت سوله

اولین عامل تاثیر گذار بر قیمت ساخت سوله صنعتی همان مجوز ساخت سوله می باشد ، متقاضیان برای ساخت سوله ابتدا باید جواز ساخت سوله را از نهاد مرتبط با توجه به نوع فعالیت سوله دریافت کنند

مجوز بهره برداری و ساخت سوله در واقع ، سندی است که بیان گر نوع فعالیت و ظرفیت تولید محصولاتی خاص در مکانی معین خواهد بود.

مجوزهای ساخت سوله را از نهادهایی مانند وزارت کشاورزی، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت بهداشت و سایر سازمان‌ها دریافت می‌کنند.

هزینه‌های دریافت مجوز برای انواع سوله و هر نوع فعالیت متفاوت خواهد بود و نمی‌توان هزینه واحدی را برای آن عنوان کرد.

سایر مراحل ساخت سوله

در این مرحله باید طراحی سوله توسط مهندسین و طراحان سوله و با استفاده از نرم افزارهای ساخت سوله انجام شود.

در طراحی سوله ها معمولا از نرم افزارهایی مانند Revit استفاده می شود و نقشه های دقیق سوله مانند نقشه فونداسیون سوله و همچنین محاسبات با در نظر گرفتن مواردی مانند ابعاد سوله، میزان بار وارده بر سوله، تعبیه جرثقیل های سقفی و … انجام می گیرد.

مهندسین مشاور پرناک با بهره مندی از مهندسان مجرب و با تجربه عمران, معماری, مکانیک, برق و صنایع تمام فعالیت های لازم برای اجرا پروژه, از مرحله طراحی و مهندسی تا تدارکات و ساخت مقیاس واحدهای صنعتی و مسکونی (از پی تا کلید) را در محدوده استان البرز و تهران بر عهده می گیرد.

همچنین تا به حال توانسته با ارائه خدمات و پروژه هایی در زمینه مدیریت پیمان (ساخت کارخانه, ساخت سوله , ساخت سوله در کرج ، ساخت ویلا و ساخت ساختمان مسکونی ) و همچنین در زمینه معماری (طراحی ابنیه , طراحی داخلی , معماری منظر و بازسازی) نظر مشتریان عزیز را جلب نماید .

About parnak

مهندسین مشاور پرناک با بهره مندی از مهندسان مجرب و با تجربه عمران, معماری, مکانیک, برق و صنایع تمام فعالیت های لازم برای اجرا پروژه, از مرحله طراحی و مهندسی تا تدارکات و ساخت مقیاس واحدهای صنعتی و مسکونی (از پی تا کلید) را در محدوده استان البرز و تهران بر عهده می گیرد. همچنین تا به حال توانسته با ارائه خدمات و پروژه هایی در زمینه مدیریت پیمان (ساخت کارخانه, ساخت سوله , ساخت سوله در کرج , ساخت ویلا و ساخت ساختمان مسکونی ) و همچنین در زمینه معماری (طراحی ابنیه , طراحی داخلی , معماری منظر و بازسازی) نظر مشتریان عزیز را جلب نماید .
Be the first to write a review

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید
ما معمولاً در چند دقیقه پاسخ می دهیم
Call Now Button